Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji
Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji

Smo ljubitelji kave.

Za ljubitelje dobre skodelice kave, čaja in drugih napitkov - vse kapsule in kavni aparati za kapsule na enem mestu.

Tutto Capsule je prva trgovina v Sloveniji, kjer lahko med množico kavnih kapsul in drugih toplih napitkov izbereš kapsulo po svojem okusu. Bogat izbor, ki bo prepričal tudi najzahtevnejše kupce in uporabnike kapsul. Izbiraš lahko med originalnimi kapsulami Nespresso, Lavazza, Illy, Bialetti, Dolce Gusto, Caffitaly ali izbereš svojo kapsulo med bogato ponudbo kompatibilnih kapsul Caffe Borbone, Lollo Caffe , Italian Coffee, Caffe Corsini, Vergnano, Molinari, Filicori, Gimoka, L'angelica, Segafredo, Garibaldi, Caffe Lettera... Za pripravo kave in toplih napitkov iz kapsule, smo za vas pripravili široko paleto kavnih aparatov za vse sisteme kapsul. Naj bo najboljša skodelica kave pri vas doma.

Zakaj kava iz kapsule? Kava vsebuje aromatične sestavine, ki vplivajo na aromo kave. Kar 800 aromatičnih sestavin je hitro hlapljivih, zato je pomembno, da je optimalna mešanica kavnih zrn zmleta in polnjena v kapsule v pogojih kontrolirane atmosfere. Na ta način kava obdrži vso svojo aromo, ki nam je všeč in zaradi katere ljudje kavo tako radi pijemo. In zgolj uporaba kavnega aparata na kapsule nam omogoča pripravo pravega espressa v svoji popolni aromi. Enostavno, hitro in predvsem odlično.

V trgovini Tutto Capsule vsak lahko najde nekaj za svoj okus.

 • NESPRESSO

  Originalne kavne mešanice in široka paleta kompatibilnih kavnih kapsul najboljših italijanskih pražarn. Za kupce, ki si želijo drugačnosti tudi bogata ponudba čajev, ječmenove kave, Ginsenga in za najmlajše vroča čokolada.
 • LAVAZZA

  I30 različnih vrst kavne mešanice v kapsuli. Originalne, kompatibilne kapsule in drugi topli napitki. Sistemi: Lavazza A Modo Mio, Espresso Point in Lavazza Blue.
 • DOLCE GUSTO

  Originalne in kompatibilne kavne kapsule in ostali topli napitki.

 • BIALETTI

  Tradicija, ki svoje znanje in izkušnje razvija že 90 let. Na voljo kavne kapsule in kavni aparati.

 • ILLY – IPPERESPRESSO IN UNO

  Originalne kavne kapsule in kavni aparati.

 • CAFFITALY, TCHIBO

Prepričajte se in nas obiščite TUTTO CAPSULE, BTC Hala A, Ljubljana. Z veseljem vam bomo pomagali.

Product added to wishlist
Product added to compare.