Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji
Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji

Seznam izdelkov po dobavitelju Bialetti

Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: lešnik / suho sadje Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Kapsule Roma vsebujejo uravnoteženo espresso kavo obstojnega okusa. Mešanica pripravljena po vzoru na rimsko gastronomsko tradicijo, ki ima svoje korenine v močnih in pikantnih okusih, ki jih ob koncu obroka ublaži kava. Paket vsebuje 72 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: cvetje / suho sadje Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Kapsule Milano vsebujejo lahko in nežno mešanico kave. Zahvaljujoč vrhunski 100 % arabici ter notam cvetja in suhega sadja, Milano ponuja mehak okus z močno aromatično intenzivnostjo, idealno za tiste, ki spijejo več kave na dan. Paket vsebuje 72 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Kapsule Bialetti Torino vsebujejo intenzivno espresso kavo, uravnoteženo z nežno aromo čokolade. Darilo mestu, ki se ponaša s plemenito čokoladno tradicijo: vse značilne arome in vonji kakava se združijo v tej mešanici z edinstvenim okusom in žametnim telesom. Paket...
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: cvetje / suho sadje Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Kapsule Milano vsebujejo lahko in nežno mešanico kave. Zahvaljujoč vrhunski 100 % arabici ter notam cvetja in suhega sadja, Milano ponuja mehak okus z močno aromatično intenzivnostjo, idealno za tiste, ki spijejo več kave na dan. Paket vsebuje 16 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: začimbe / vanilija Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Kapsule Venezia vsebujejo prefinjeno mešanico z močnim telesom. Edinstvena kava, z dišavo začimb in vanilje, inavdihnjena s starodavno kavo, ki so jo v Benetke pripeljali z vzhoda na lesenih jadrnicah. Med dolgim ​​potovanjem so tropski oceanski vetrovi...
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: lešnik / suho sadje Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Kapsule Roma vsebujejo uravnoteženo espresso kavo obstojnega okusa. Mešanica pripravljena po vzoru na rimsko gastronomsko tradicijo, ki ima svoje korenine v močnih in pikantnih okusih, ki jih ob koncu obroka ublaži kava. Paket vsebuje 16 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: kakav Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Kapsule Napoli vsebujejo intenzivno in obdajajočo mešanico s temno pečenim in globokim telesom. Poklon Neaplju in njegovi kavi: pravi dnevni ritual, bogat s kofeinom, inteziven in poln okus, popečene note in nežen pridih kakava. Paket vsebuje 16 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: žitarice / vanilija Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Bialetti brez kofeina je izredno aromatična kava z dišečimi notami žit. Popolnoma ohranja aromo vsakega zrna in zagotavlja popoln okus resnično nežne, žametne kave. Paket vsebuje 16 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: žitarice / vanilija Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Kapsule Midnight vsebujejo vrhunsko Arabico, obogateno z indonezijsko Robusto. Zahvaljujoč skrbnemu postopku izbire izvora ta kava vsebuje 50 % manj kofeina kot mešanica Bialetti Napoli. Zaradi mehke arome žitaric in vanilije je popolna kava za večer. Paket...
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava z aromo.Okus: lešnik Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Kapsule Nocciola vsebujejo gurmansko kavo polnega okusa z obdajajočo aromo praženih lešnikov. Zelo obstojna mešanica, ki ovije brbončice v intenzivno in edinstveno eksplozijo okusov, z aromo po praženih lešnikih ter okroglim in nežnim telesom. Paket vsebuje 12...
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava z dodano aromo.Okus: čokolada / karamelaUporaba: Bialetti aparat za kavo  Kapsule Cioccolato obdajajo kavo s čokoladno aromo z nežnimi karameliziranimi notami. Gurmanska kava z okusom čokolade je popolna kombinacija robustne in močne strukture ter nezamenljivega okusa in arome. Paket vsebuje 12 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: grenki kakav Uporaba: Bialetti aparat za kavo  PALERMO, mesto, ki združuje nebo, kopno in morje, zgodovinsko povezano z Arabci, ki so odkrili kavo. Palermo kava je intenzivna, zelo temna in polna energije. Odlikuje izrazito grenak okus. Paket vsebuje 16 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Kavni napitek z ginsengom.Okus: ginseng Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Kava z ginsengom, napitek z močno aromatično intenzivnostjo in sladkobo za pridobivanje energije in dobrega počutja. Izvira iz daljnega vzhoda. Od nekdaj so ga prepoznali po antioksidativnih in toničnih lastnostih. Paket vsebuje 12 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Kavni napitek - ječmen.Okus: žita Uporaba: Bialetti aparat za kavo  Orzo je popoln, krmeast napitek za sproščujoč oddih. Ne vsebuje kofeina. Ima uravnotežen, aromatičen okus zahvaljujoč močnim notam praženega žita. Paket vsebuje 12 kapsul.
3,90 €
Paket vsebuje 3 tesnila + inox sito. Primerno za modele Moka express, Break, Dama, Mini express. Dimenzije: zunanji premer: 51 mm, notranji premer 39 mm
3,90 €
Paket vsebuje 3 tesnila + inox sito. Primerno za modele Moka express, Dama, Fiammetta, Break, Moka Melody Sport, Alpina, Moka Timer. Dimenzije: zunanji premer: 64 mm, notranji premer 50 mm
Kafetiere Bialetti

Bialetti - tesnila - 6 skodelic

4,90 €
Paket vsebuje 3 tesnila + inox sito. Primerno za modele Moka express, Break, Dama, Moka Timer Dimenzije: zunanji premer: 71 mm, notranji premer 54 mm
55,90 €
Kafetiera za indukcijske plošče, idealna za pripravo 4 kodelic kave. kafetiere znamke bialetti so izjemno priljubljene med ljubitelji kave. inovacija, ki ohranja tradicijo.
66,90 €
Kafetiera za indukcijske plošče, idealna za pripravo 6 skodelic kave. kafetiere znamke bialetti so izjemno priljubljene med ljubitelji kave. inovacija, ki ohranja tradicijo.
Kafetiere Bialetti

Moka Express - 1 skodelica

27,90 €
Moka express je idealna za pripravo ene skodelice kave. S kafetiero doma si lahko ustvarite vzdušje prave italijanske kavarne. Kafetiere znamke BIALETTI so izjemno priljubljene med ljubitelji kave.
Product added to wishlist
Product added to compare.