Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji
Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji

A Modo Mio

Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / likerUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Iz srečanja brazilske arabice ter afriške in azijske robuste nastane poln in aromatičen espresso, okrepljen z rahlo pikantnimi notami likerja in čokolade. Paket vsebuje 54 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / suho sadjeUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Ko iz spoja brazilske Arabice in naravne Robuste nastane uravnotežen in poln espresso. Rdeča italijanska strast. Paket vsebuje 54 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / karamelaUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Iz brazilske, azijske ter srednje in južnoameriške Arabice, prihaja mešanica za espresso z intenzivnim in harmoničnim okusom. Suptilne note karamele in čokolade. Paket vsebuje 54 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / karamelaUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Mešanica fine Arabice in Robuste z gostim telesom, okrepljenim s temnejšim praženjem za odločen espresso z notami čokolade in karamele. Okus neapeljske tradicije kave. Paket vsebuje 54 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: kakav / lesUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Iz srečanja brazilske Arabike ter afriške in azijske Robuste nastane mešanica intenzivnega in polnega okusa. Posebna metoda praženja poudari že prisotne in odločne note lesa in kakava. Paket vsebuje 54 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: kakav / začimbeUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Mešanica iz srednje in južnoameriške Arabice ter azijske in afriške Robuste - vonj orienta za odločen, poln espresso z začimbnimi notami. Prepričljiva intenzivnost.Mešanica z obstojnim priokusom in pikantnimi aromami, primerna za pripravke z mlekom....
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / karamelaUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Iz brazilske, azijske ter srednje in južnoameriške Arabice, prihaja mešanica za espresso z intenzivnim in harmoničnim okusom. Suptilne note karamele in čokolade. Paket vsebuje 36 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: kakav / začimbeUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Mešanica iz srednje in južnoameriške Arabice ter azijske in afriške Robuste - vonj orienta za odločen, poln espresso z začimbnimi notami. Prepričljiva intenzivnost.Mešanica z obstojnim priokusom in pikantnimi aromami, primerna za pripravke z mlekom....
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: cvetje / likerUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Mešanica, ki razkrije mehko cvetico, s sladkim priokusom in rahlo likerskimi aromatičnimi notami. Paket vsebuje 36 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / likerUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Iz srečanja brazilske arabice ter afriške in azijske robuste nastane poln in aromatičen espresso, okrepljen z rahlo pikantnimi notami likerja in čokolade. Paket vsebuje 36 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / suho sadjeUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Ko iz spoja brazilske Arabice in naravne Robuste nastane uravnotežen in poln espresso. Rdeča italijanska strast. Paket vsebuje 36 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: kakav / tobakUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Najboljše afriške in jugovzhodnoazijske Robuste se srečajo v tej močni in bogati kavi z notami kakava in rahlim pridihom tobaka. Paket vsebuje 36 kapsul
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: cvetje / sadjeUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Mešanica najboljše Arabice iz Srednje in Južne Amerike, izbrana in pražena do popolnosti. Popolna simfonija z nespremenjenim in edinstvenim okusom od leta 1956. Paket vsebuje 36 kapsul.
Kava Lavazza - kapsule A Modo Mio - Crema E Gusto RICCO - 36 kos Kava Lavazza - kapsule A Modo Mio - Crema E Gusto RICCO - 36 kos 2
Ni na zalogi
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / karamelaUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Mešanica fine Arabice in Robuste z gostim telesom, okrepljenim s temnejšim praženjem za odločen espresso z notami čokolade in karamele. Okus neapeljske tradicije kave. Paket vsebuje 36 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Žitna kava - ječmen.Okus: ječmenUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Orzo kavne kapsule so namenjene pripravi žitne kave. Dišeča aroma, z uravnoteženim in obstojnim okusom. Sproščujoč užitek. Paket vsebuje 12 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / liker / suho sadjeUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Mešanica fine Robuste in Arabice za žameten espresso z notami čokolade in likerja ter rahlim pridihom suhega sadja. Paket vsebuje 16 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: cvetje / sadjeUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Mešanica najboljše Arabice iz Srednje in Južne Amerike, izbrana in pražena do popolnosti. Popolna simfonija z nespremenjenim in edinstvenim okusom od leta 1956. Paket vsebuje 16 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Kava z okusom.Okus: ginseng / karamela / vanilijaUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Intenziven okus ginsenga, odmev sladkih karameliziranih in vanilijevih not. Paket vsebuje 12 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokoladaUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  ¡Tierra! Wellness Caffè Decerato je nežna kava, idealna izbira za tiste, ki želijo biti v harmoniji kadar koli v dnevu. Paket vsebuje 16 kapsul.

Ali sanjate, da bi lahko doma spili dobro in okusno kavo, kot je tista v baru? Bi radi ponudili enak vonj in okus vašim gostom ob koncu kosila?

Potem ste na pravem mestu! Če imate aparat Lavazza A Modo Mio®*, boste na naši spletni strani našli veliko izbiro originalnih in združljivih kapsul.

Originalne Lavazza A Modo Mio kapsule

Lavazza, zgodovinsko podjetje s sedežem v Torinu, je znano po kakovosti svojih mešanic, ki so skrbno izbrane, s ciljem da vam ponudijo najbolj kakovostno kavo. Če ste ljubitelj pravega italijanskega espressa, raziščite kapsule Lavazza A Modo Mio®* in izberite mešanico, ki najbolje odraža vaš okus: Qualità Oro, Crema e Gusto, Qualità Rossa, Intenso, Ricco, Forte, Suerte, Delizioso, Passionale, Brez kofeina. Če iščete alternativo kavi, ki še vedno zadovolji vaše brbončice, izberite mešanici ginsenga in ječmena.

Kapsule združljive s sistemom Lavazza A Modo Mio

Pri Tuttocapsule.si boste našli tudi širok izbor kapsul, združljivih s sistemom A Modo Mio.

Ne samo kava

Če iščete slastno in okusno alternativo, boste za vaš aparat A Modo Mio našli tudi napitke v kapsulah, kot so bela čokolada, čokolada, limonin čaj, čaj od gozdnih sadežev in čaj od pomaranče.

Kavni aparati Lavazza A modo Mio

Če še nimate kavnega aparata, ne spreglejte našo ponudbo Lavazza A modo Mio aparatov za kavo.

Product added to wishlist
Product added to compare.