Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji
Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji

Seznam izdelkov po dobavitelju ESE blazinice

25,00 €
Srednje pražena italijanska kava za pripravo pravega italijanskega espressa. Pakiranje v zaščitni atmosferi poskrbi, da bo kava zadržala vso svojo aromo in okus. Vsaka tabletka prestavlja enkraten odmerek kave. Natančno odmerjena količina kave, stisnjene med dva sloja filtriranega papirja pod ravno pravim pritiskom.
25,00 €
Borbone modra je prava mešanica arabice in robuste za zahtevne pivce kave, za tiste, ki imajo radi kremasto kavo polnega okusa. vsaka tabletka predstavlja enkraten odmerek kave. Natančno odmerjene količine kave, stisnjene med dva sloja filtriranega papirja pod ravno pravim pritiskom.
25,00 €
Borbone rdeča je prava mešanica arabice in robuste za zahtevne pivce kave, za tiste, ki imajo radi kremasto kavo polnega okusa. Vsaka tabletka predstavlja enkraten odmerek kave. natančno odmerjena količina kave, stisnjena med dva sloja filtriranega papirja pod ravno pravim pritiskom.
Borbone brezkofeinska kava je prava mešanica arabice in robuste za zahtevne pivce kave, za tiste, ki imajo radi kremasto kavo polnega okusa. Vsaka tabletka predstavlja enkraten odmerek kave. natančno odmerjene količine kave, stisnjene med dva sloja filtriranega papirja pod ravno pravim pritiskom.
AROMA POD - ESE PODS - 18 kos
Ni na zalogi
5,20 €
Mehka in uravnotežena mešanica ima sladek in obstojen okus z namigi mandljev in karamele. Vsebina: 18 kos po 7g Dimenzija: premer 44mm
5,20 €
Mešanica Arabice in Robuste z izrazitim okusom; z namigi popečenega kruha. Vsebina: 18 kos po 7g Dimenzija: premer 44mm
5,90 €
Mehka in žametna mešanica z vsebnostjo kofeina največ 0,1%, sladkega okusa. Odlična izbira za tiste, ki ne želite opustiti dobre kave. Vsebina: 20 kos po 7g Dimenzija: premer 44mm
5,20 €
100% mešanica gurmanske Arabice ima sladek in aromatičen okus z vonji začimb in čokolade. Vsebina: 18 kos po 7g Dimenzija: premer 44mm
Illy - Cialde - Intenso - 18 kos
Zadnji izdelki v trgovini
7,10 €
Kartonska škatla z 18 posamezno pakiranimi tabletkami, za tiste, ki si espresso privoščijo bolj poredko. Pakiranje v zaščitni atmosferi poskrbi, da bo kava zadržala vso svojo aromo in okus.
5,60 €
Mehka in žametna mešanica z vsebnostjo kofeina največ 0,1%. Odlična izbira za tiste, ki ne želite opustiti dobre kave. Vsebina: 18 kos po 7g Dimenzija: premer 44mm
Kavni aparat - FROG - E.S.E
Zadnji izdelki v trgovini
185,00 €
Aparat za kavo Frog je primeren za CIALDE ESE, 44 mm. Aparat je preprost za uporabo in lep na pogled.  Ustvarjen je za domačo ali pisarniško uporabo.
Kavni aparat - DIDI, črn - E.S.E
Zadnji izdelki v trgovini
180,00 €
Aparat za kavo DIDI je primeren za CIALDE ESE, 44 mm. Aparat je preprost za uporabo in lep na pogled.  Ustvarjen je za domačo ali pisarniško uporabo. Priložen paket 30 blazinic.
Product added to wishlist
Product added to compare.