Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji
Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji

Hausbrandt

Prijetna in sladka aroma po agrumih. Skrbno izbrane najboljše samostojne pražene kave, vključno z vrstama Colombia in Ethiopia Sidamo, so skrivnost te edinstvene mešanice z okusom po grenkem kakavu in koreninicami sladkega korena.
Mešanica izbranih kav 100% Arabica z značilnimi sladkimi odtenki je posebno prijetna. Zaradi sladke in omamne arome in zmerne polnosti je to kava, ki se ji boste s težavo odrekli. Mleta je s posebno tehniko, zaradi česar je idealna za pripravo v italijanskem kavnem lončku.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: kakav / lešnikUporaba: Nespresso aparat za kavo  Za močan okus in kremasto konsistenco je značilna kombinacija sladkih brazilskih Arabic z močnimi aromatičnimi sortami Robuste. Pražene arome spominjajo na pečen kruh. V priokusu lahko opazimo lahkotne note kakava in lešnikov. Paket vsebuje 10 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: začimbe / citrusiUporaba: Nespresso aparat za kavo  Gourmet je vrhunski izdelek tradicionalnega podjetja Hausbrandt, kateri spada med najprestižnejše pražarje kave. Za Gourmet kavo uporabljajo samo skrbno izbrana, ročno nabrana zrna Arabike z visokih nasadov v Kolumbiji, Gvatemali, San Salvadorju in Braziliji....
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava brez kofeina.Okus: suho sadje / čokoladaUporaba: Nespresso aparat za kavo  Hausbrandt espresso brez kofeina je znova ustvaril zelo blago in želodcu prijazno kavo, ki je prepričljiva s polno, močno aromo. Vsebnost kofeina je nižja od 0,10%. Paket vsebuje 10 kapsul.
Mleta pražena kava. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. Uporaba samo v guzzini aparatih. Prva kapsula, ki se lahko receklira. Revolucionarno pakiranje v kapsule, ki vam omogočajo, da zadovoljite stroge kriterije recikliranja materiala, ki se uporablja, da bi servirali vrhunsko skodelico kave.
Mleta pražena brezkofeinska kava. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. uporaba samo v guzzini aparatih.Prva kapsula, ki se lahko reciklira. revolucionarno pakiranje v kapsule, ki vam omogočajo, da zadovoljite stroge kriterije recikliranja materiala, ki se uporablja, da bi servirali vrhunsko skodelico kave.
Mleta pražena kava 100% arabika z Brazilije. Sladka, uravnotežena in mehka kava, ki očara s svojim okusnim priokusom po čokoladi, lešnikih. mandeljnih in giundiji. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. Uporaba samo v guzzini aparatih.
Mleta pražena kava 100% arabika z Etiopije. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. Uporaba samo v guzzini aparatih.
5,25 €
Mleta pražena kava 100% arabika. Sladka, uravnotežena in mehka kava, ki očara s svojim okusnim priokusom po čokoladi, lešnikih, mandeljnih in gianduji. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. Uporaba samo v guzzini aparatih.
Hausbrandt - Ginseng - 10 kos
Ni na zalogi
5,25 €
Napitek z okusom kave in ginsenga. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. Uporaba samo v guzzini aparatih.
Mešanica izbranih zrn Arabice in Robuste z bogato aromo in polnim okusom je idealna za ljubitelje intenzivne in energične kave. Kava za pripravo v Moki. Pakiranje: 250 g.
160,00 €
Kavni aparat guzzini - hausbrandt je enostaven in hiter za uporabo. prednosti: - konstantna kvaliteta, - odličen okus in aroma kave, - enostaven je za uporabo, saj ima samo en gumb, - hitro in enostavno čiščenje, - nobenega stika aparata s kavo.
160,00 €
Kavni aparat guzzini - hausbrandt je enostaven in hiter za uporabo. Prednosti: - konstantna kvaliteta, - odličen okus in aroma kave, - enostaven je za uporabo saj ima samo en gumb, - hitro in enostavno čiščenje, - nobenega stika aparata s kavo.
Product added to wishlist
Product added to compare.