Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji
Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji

Kupec krije poštnino sam, če je znesek nakupa nižji od 60,00 €, v nasprotnem primeru so stroški pošiljanja brezplačni.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta:

(1) DPD Stroški dostave se zaračunavajo 4,90 € (cena vključuje DDV). Naročeno blago bomo dostavili na naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

O predvideni dostavi boste obveščeni s SMS sporočilom ali elektronsko pošto en dan vnaprej. Če vas pri prvi dostavi ni doma, vam DPD poskusi dostaviti paket še v nadaljnjih dveh poskusih. Po želji se lahko za najprimernejši rok dostave z dostavno službo dogovorite po telefonu. Določili boste eno urni časovni okvir dostave. Na dogovorjeni dan dostave pa boste prejeli še dodatno SMS sporočilo. Tako lahko preprosto načrtujete in nadzirate prevzem vašega paketa. Z dostavno službo DPD se lahko dogovorite, da vam paket dostavi kar v službo ali na katero drugo lokacijo, kjer se boste v dogovorjenem terminu nahajali

(2) GLS dostava se izvede v najkrajšem možnem času. Stroški dostave se zaračunavajo 5,90 € (cena vključuje DDV). Naročeno blago bomo dostavili na naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko na spletnem mestu GLS Slovenija izberete tudi GLS Paketno trgovino ali GLS Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami. V polje s podatki za dostavo je potrebno zgolj napisati vaše ime in priimek, ter naslov izbrane GLS Paketne trgovine ali GLS Paketomata.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS Slovenija dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali najbližji Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.

NOVO – DOSTAVA LJUBLJANA V 3H

Enotna cena 7,40 € ne glede na težo naročenih izdelkov. Storitev izvaja dostavna služba GLS, velja za naročila od pon-pet 09:00-14:00 za poštne številke: 1000 Ljubljana, 1236 Trzin, 1231 Ljubljana - Črnuče, Šentvid 1210, Dobrunje 1261, Lj-Šmartno 1211, Grosuplje 1290, Medvode 1215, Domžale 1230, Dob 1233, Mengeš 1234.

Vsa naročila, ki ne spadajo v to območje, bodo avtomatsko stornirana. Naročila, oddana izven omenjenega urnika bodo odposlana naslednji delovni dan. Plačilo je mogoče s kreditno kartico ali po povzetju.

Product added to wishlist
Product added to compare.