Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji
Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji

Seznam izdelkov po dobavitelju Hausbrandt Epica

Mleta pražena kava. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. Uporaba samo v guzzini aparatih. Prva kapsula, ki se lahko receklira. Revolucionarno pakiranje v kapsule, ki vam omogočajo, da zadovoljite stroge kriterije recikliranja materiala, ki se uporablja, da bi servirali vrhunsko skodelico kave.
Mleta pražena brezkofeinska kava. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. uporaba samo v guzzini aparatih.Prva kapsula, ki se lahko reciklira. revolucionarno pakiranje v kapsule, ki vam omogočajo, da zadovoljite stroge kriterije recikliranja materiala, ki se uporablja, da bi servirali vrhunsko skodelico kave.
Mleta pražena kava 100% arabika z Brazilije. Sladka, uravnotežena in mehka kava, ki očara s svojim okusnim priokusom po čokoladi, lešnikih. mandeljnih in giundiji. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. Uporaba samo v guzzini aparatih.
Mleta pražena kava 100% arabika z Etiopije. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. Uporaba samo v guzzini aparatih.
5,25 €
Mleta pražena kava 100% arabika. Sladka, uravnotežena in mehka kava, ki očara s svojim okusnim priokusom po čokoladi, lešnikih, mandeljnih in gianduji. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. Uporaba samo v guzzini aparatih.
160,00 €
Kavni aparat guzzini - hausbrandt je enostaven in hiter za uporabo. prednosti: - konstantna kvaliteta, - odličen okus in aroma kave, - enostaven je za uporabo, saj ima samo en gumb, - hitro in enostavno čiščenje, - nobenega stika aparata s kavo.
160,00 €
Kavni aparat guzzini - hausbrandt je enostaven in hiter za uporabo. Prednosti: - konstantna kvaliteta, - odličen okus in aroma kave, - enostaven je za uporabo saj ima samo en gumb, - hitro in enostavno čiščenje, - nobenega stika aparata s kavo.
Hausbrandt - Ginseng - 10 kos
Ni na zalogi
5,25 €
Napitek z okusom kave in ginsenga. Vsaka kapsula vsebuje 7g fino mlete kave za pripravo 1 skodelice. Uporaba samo v guzzini aparatih.
Odmor za kavo z novo linijo skodelic “Re-Design”. Igriv design svetlih in živahnih barv na zanimiv način preoblikujejo klasični Hausbrandtov piktogram.Nova paleta čistih in intenzivnih barv vliva novo energijo in lahkotnost, hkrati pa nasmešek prikupne “Moke” vsako jutro vošči dober začetek dneva. PAKIRANJE6 cappuccino skodelic s krožnikom. MATERIALPorcelan
Skodelice espresso RE – Design Skodelice espresso RE – Design 2
Ni na zalogi
Odmor za kavo z novo linijo skodelic “Re-Design”. Igriv design svetlih in živahnih barv na zanimiv način preoblikujejo klasični Hausbrandtov piktogram.Nova paleta čistih in intenzivnih barv vliva novo energijo in lahkotnost, hkrati pa nasmešek prikupne “Moke” vsako jutro vošči dober začetek dneva. PAKIRANJE6 espresso skodelic s krožnikom. MATERIALPorcelan
Product added to wishlist
Product added to compare.