Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji
Seznam trgovin Tuttocapsule v Sloveniji
Dostava v Sloveniji
Izdelki v akciji

Lavazza

25,00 €
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / suho sadjeUporaba: Nespresso kavni aparati  Okusite kavo v kapsuli, ki pooseblja celoten italijanski življenjski slog. Predstavljajte si, da uživate v ravnovesju med suhim sadjem in čokolado v Benetkah ali v majhni vasici, potopljeni v toskansko podeželje. Paket vsebuje 80 kapsul. Uravnotežen in...
27,00 €
Močneje pražena italjanska kava za pripravo pravega italijanskega espressa. Vsaka kapsula vsebuje pravo količino za pripravo 1 skodelice kave.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / likerUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Iz srečanja brazilske arabice ter afriške in azijske robuste nastane poln in aromatičen espresso, okrepljen z rahlo pikantnimi notami likerja in čokolade. Paket vsebuje 54 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: les / kakaoUporaba: Nespresso aparati za kavo  Prebujanje, odločilna aroma in takoj se lahko začne vaš dan. Prav takšen, kot se pretaka v močnih okusih temnega praženja in v intenzivnih kakavovih notah Crema e Gusto Forte. Izjemno intenzivna in polna mešanica z odločnimi aromatičnimi notami. Paket vsebuje 80...
Srednje pražena italijanska kava za pripravo pravega italijanskega espressa. Vsaka kapsula vsebuje pravo količino za pripravo 1 skodelice kave.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / suho sadjeUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Ko iz spoja brazilske Arabice in naravne Robuste nastane uravnotežen in poln espresso. Rdeča italijanska strast. Paket vsebuje 54 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: temna čokolada / začimbe / lesUporaba: Nespresso kavni aparati Dobro jutro se pozna po Crema e Gusto kavi! Popolno ravnovesje okusom in zadovoljstvom ob majhnih jutranjih užitkih. Kremasta kava, s pridihom temne čokolade in priokusom po lesu in začimbah. Paket vsebuje 80 kapsul. Uporaba: V Nespresso kavnih...
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / karamelaUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Iz brazilske, azijske ter srednje in južnoameriške Arabice, prihaja mešanica za espresso z intenzivnim in harmoničnim okusom. Suptilne note karamele in čokolade. Paket vsebuje 54 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: kakaoUporaba: Nespresso aparati za kavo  Popolno ravnovesje med sladkostjo in intenzivnostjo, zahvaljujoč pridihom kakava. Okusite kremnost Crema e Gusto kave in ugotovite, kako prijeten je lahko začetek dneva. Intenzivna kombinacija čokolade, lesa in začimb. Paket vsebuje 80 kapsul. Popolno ravnovesje med...
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: kakav / lesUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Iz srečanja brazilske Arabike ter afriške in azijske Robuste nastane mešanica intenzivnega in polnega okusa. Posebna metoda praženja poudari že prisotne in odločne note lesa in kakava. Paket vsebuje 54 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: kakav / začimbeUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Mešanica iz srednje in južnoameriške Arabice ter azijske in afriške Robuste - vonj orienta za odločen, poln espresso z začimbnimi notami. Prepričljiva intenzivnost.Mešanica z obstojnim priokusom in pikantnimi aromami, primerna za pripravke z mlekom....
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: čokolada / karamelaUporaba: Lavazza - A Modo Mio aparat za kavo  Mešanica fine Arabice in Robuste z gostim telesom, okrepljenim s temnejšim praženjem za odločen espresso z notami čokolade in karamele. Okus neapeljske tradicije kave. Paket vsebuje 54 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: cvetje / sadjeUporaba: Lavazza Espresso Point aparat za kavo  Posebno praženje in mletje vam omogočata, da dobite espresso obstojnega in dišečega okusa, izjemno polnega in kremastega. Aroma Club je dišeča in nežna kava, z intenzivnostjo 9. Paket vsebuje 100 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Okus: kakavUporaba: Lavazza Espresso Point aparat za kavo  Zelo kremast espresso, bogatega okusa in intenzivne arome kakava, z zelo obstojnim pookusom. Forte E Decisio je močna in okusna kava z intenzivnostjo 10/13. Paket vsebuje 100 kapsul.
Intezivnost okusa: Namen: Espresso kava.Uporaba: Lavazza Espresso Point aparat za kavo  Espresso kava močnega in odločnega, vendar sladkega okusa, odličnega telesa ter intenzivnega in obstojnega pookusa. Zaradi načina mletja je ta izdelek popoln za pripravo dolge kave. Intezivnost okusa 10/13. Paket vsebuje 100 kapsul.
Product added to wishlist
Product added to compare.